De Tafel van An

Culinair genieten op maat

Catering

______________________________________________________________________________________________________________________________

Buffetten

U wilt goed voor de dag komen met een feestje, receptie of evenement voor maximaal 30 personen?

 

De Tafel van An Catering amuse hapjes



U wilt uw gasten laten kennismaken met leuke gerechten, die mooi worden gepresenteerd?

U wilt zich hierover geen zorgen maken?

Twijfelt u of u voor een kleine groep personen (tot 30) wel een cateringbedrijf kunt inschakelen?

Gewoon doen!

De Tafel van An zorgt dat u en uw gasten zich kunnen ontspannen en kunnen genieten. 

U hoeft alleen nog maar de gasten uit te nodigen. 

De Tafel van An Catering amuse hapjes

 

De Tafel van An verzorgt graag een 3 gangenmenu in buffetvorm voor groepen vanaf 10 tot 30 personen.

An zorgt voor een culinaire verrassing. Zij gebruikt alleen verse ingrediënten en haar passie voor goed en puur eten proeft u met uw gasten in ieder gerecht. Haar motto is: eet, drink, ontspan en geniet.

Alle buffetten kosten € 24 per persoon.

Deze prijs is inclusief voorbereiding, kok, tafelaankleding, afwas, halen en brengen van de spullen.

De prijs is exclusief bezorgkosten (€ 0,50 per km, in Almelo gratis) en exclusief reistijd (€ 12,50 per uur).

An geeft uitleg bij aanvang van het buffet. Na 2,5-3 uur worden alle spullen weer opgehaald.

Extra gerecht (voor-, tussen- of nagerecht) + € 3 p.p.

Meerprijs dieet-/allergiewensen: € 5 p.p.

Gebruik glaswerk, bestek en servies + € 3 p.p.

Bijpassend wijn- of bierarrangement: 3 gangen € 12 p.p., 4 gangen € 16 p.p., 5 gangen € 20 p.p., etc.

Per gezelschap kan 1 buffetkeuze worden geserveerd. Zie verder ook de Algemene voorwaarden.

U kunt contact opnemen via het contactformulier, per e-mail via info@detafelvanan.nl of bel direct met An op 0629371202.


BUFFETTEN

BUFFET 1: ITALIAANS
- Knoflookchampignons
- Lauwwarme pastasalade – zongedroogde tomaat – basilicum – zilveruitje – spinazie – paprika - olijfolie

- Oventomaatje

- Italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus
- Citroen-tiramisu

BUFFET 2 OOSTERS
- Mediterraans brood – humus
- Couscous – dadel – wortel – rozijn – tomaat – munt – ingelegde zoute citroen – ras-el-hanout
- Kipworstjes in rozemarijnjus
- Groene salade – roze grapefruit – komkommer – groene appel – granaatappelpitjes – olijfolie – granaatappelazijn
- Gegrilde courgette met mediterrane kruiden
- Rozendessert

BUFFET 3: GRIEKS
- Dolmades: wijnbladeren –pítabrood
- Moussaka: aubergine – tomaat – ui – aardappel - kastanjechampignons – eekhoorntjesbrood en wilde paddenstoelen door An zelf geplukt
- souvlaki: varkenshaas – champignon – ui
- Griekse salade: tomaat – olijf komkommer – rode paprika – sla - fêta
- Tzaziki: yoghurt – komkommer – knoflook – munt
- Yoghurt - honing

BUFFET 4: AZIATISCH
- Rijstcrackertjes
- Japanse soep: vers getrokken bouillon met lente-ui – noedels - wortel – rode ui – limoen – komkommer – paddenstoelen – paprika – doperwten – peultjes – surimi – sesamzaad – ei – pinda’s – gebakken uitjes – kokosrasp
- Pokébowl: rijst – mango – komkommer – avocado – limoen – rauwe zalm – sesamzaad
- Tropisch fruit

BUFFET 5: FRANS
- Knoflookbruschete – olijven
- Uiensoep
- Rosevalaardappeltjes uit de oven
- Groene salade
- Citroenkip – knoflook – tijm
- Taart

BUFFET 6: PORTUGAL
- Ansjovis – olijfolie – desembrood
- ‘Cataplana’: wortel – aardappel – doperwt – ui – zoete aardappel – olijf – knoflook – rode peper – paprika – tomaat – laurier – spekjes – diverse soorten vis
- Komkommersalade met verse dille
- Gegrild fruit

BUFFET 7: VEGAN
- Turks brood
- Doperwtenpuree – munt
- Courgettesoep
- Gevulde paprika: meergranenrijst – perzik – rode peper – bruine suiker – ui – sojasaus – knoflook – olijfolie
- Oventomaatje
- Vers fruit

BUFFET 8: AFRIKAANS
- Brood - humus
- Lamsgehakt – dillesaus
- Rijst, gestoomd in bananenblad
- Gegrilde groenten: aubergine – courgette - wortel
- Sperziebonen-tomatensalade
- Kokosdessert

BUFFET 9: NOSTALGISCH NEDERLANDS
- Boerenbrood
- Zomerstamppot: spinazie – ijsbergsla – aardappel – spekjes
- Oma’s bal gehakt met jus
- Bietensalade – ui
- Groene appelsalade – ui – rozijnen
- ‘Vlaflip’


BUFFET 10: TAPAS (+ € 5 p.p.)

1 Gazpacho (koude Spaanse tomatensoep)
2 Knoflookchampignons met mediterrane kruiden
3 Tomaatjes met ansjovisjes
4 Komkommersalade met dilledressing
5 Olijven
6 Gegrilde paprika met geitenkaas
7 Tostadas con ail (knoflookbrood)
8 Broccoli-spinazie-sperziebonensalade met limoendressing
9 Gevuld bladerdeeg uit de oven
10 Chorizo (gekruide worst)
11 Patatas bravas (aardappeltjes met Spaanse tomatensaus)
12 Tortilla (omelet met aardappel en groenten)
13 Sinaasappel-ui-olijvensalade
14 Albondigas (gehaktballetjes)
15 Vers fruit

 


________________________________________________________________________________________________________


Gastenreacties:

"Heerlijk gegeten bij An, met een wijnarrangement. Het eten was zalig en bij elke gang werd een passende wijn geserveerd. Kortom: een aanrader!"

"Heerlijk, de carpaccio was niet aan te slepen. Echt een aanrader!"

_____________________________________________________________________________________________________________________________